Music Week festival

Music Week festival na Ušću, uz Beer Fest i Noć muzike, predstavlja deo Cloud festivalske platforme.

Već četiri godine festival Music Week se održava u martu na Kopaoniku, a ovo će biti njegovo prvo letnje, beogradsko izdanje.

Tokom tri dana trajanja, od 23. do 25. avgusta, Music Week će okupiti više od 15 najvećih domaćih i regionalnih muzičkih zvezda, a ulaz će biti besplatan uz mobilnu aplikaciju.

Petak, 23. avgust rezervisan je za nastupe Dragane Mirković, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića.

Dan kasnije, u subotu 24. avgusta nastupaju Hari Mata Hari, Nina Badrić, Lepa Brena, Aca Lukas i Darko Lazić.

Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

Music Week festival prvi put je održan 2016. godine na Kopaoniku. Nastao u saradnji produkcije Skymusic i MK Mountain Resorta, Music Week predstavlja idealan spoj muzike, skijanja i uživanja u najboljim hotelima najpoznatijeg regionalnog ski centra, a na festivalu su do sada nastupali Željko Joksimović, Parni valjak, Jelena Karleuša, Gibonni, Saša Matić, Željko Samardžić, Ceca...    Cloud Festivals
    © 2019 SKY CORPORATION
    Sva prava zadržana.