Najvece trep i pop zvezde

BESPLATNE ULAZNICE - PARTER :

Preuzimanjem ove aplikacije, ostvarili ste pravo na besplatne ulaznice za sve dane festivala Music Week- 23., 24., 25.08.
Klikom na ikonicu karta u donjem navigacionom meniju aplikacije prikazaće Vam se:
1. Moje karte (Besplatne karte koje su već aktivirane).
2. Karte u ponudi: Sve vrste VIP ulaznica za sve dane festivala Music Week-a kao i za sve druge festivale u okviru Cloud-a (Beer Fest i Noć muzike).
Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Tickes.rs ili online.
Nakon kupovine na ulaznici pronađite QR code i skenirajte ga preko aplikacije. Nakon skeniranja jedinstvnog QR coda VIP PASS je aktiviran i prikazaće Vam se u delu "Moje karte".
Promotivna cena ALL YOU CAN DRINK VIP PASS-a je 2500 dinara (po danu).
ALL YOU CAN DRINK VIP PASS podrazumeva:
Neograničenu konzumaciju pića u VIP zoni, a na raspolaganju Vam je više od 30 vrsta alkoholnih i bez alkoholnih pića.

Ulazi na parter: ULAZ 1 (sa Bulevara Nikole Tesle) , ULAZ 2 (sa Bulevara Nikole Tesle), ULAZ 3 (ulaz sa šetališta/kej) Ulazi otvoreni od 19h.

Katra vip

ALL YOU CAN DRINK VIP PASS

PROPUSNICA KOJA OMOGUĆAVA NEOGRANIČENU KONZUMACIJU PIĆA TOKOM CELE VEČERI. Za posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, obezbeđene su VIP zone. Proširena VIP platforma, najbolji pogled na binu i izvođače i nešto potpuno novo: All You Can Drink VIP Pass - neograničena konzumacija pića! Tako će izgledati jedinstveno VIP iskustvo na Music Week-u.
All you can drink VIP pass je u prodaji na svim prodajnim mestima Tickets.rs, po promotivnoj ceni od 2500 dinara. Nakon kupovine ALL YOU CAN DRINK VIP PASS-a, na prodajnim mestima ticket.rs, potrebno je da preko KeepApp aplikacije aktivirate vaš VIP pass - očitavanjem jedinstvenog QR koda.

Ulazi u VIP zone: RIVERSIDE (šetalište/kej) STREETSIDE (Bulevar Nikole Tesle) Ulazi otvoreni od 19h.

REZERVACIJE NA: 060 66 70 318
VIP@CLOUDFESTIVALS.RS    Cloud Festivals
    © 2019 SKY CORPORATION
    Sva prava zadržana.