SUBOTA 31. AVGUST JE CLOUD CLOSING DAY

U subotu 31. avgusta, a povodom zatvaranja Cloud festivala, posetioci će od 20.00h imati priliku po prvi put u Beogradu da čuju projekat Simfonija Smak. Pesme ove kultne grupe u aranžmanima koje je napravio Vojkan Borisavljević izvodiće Kragujevački simfonijski orkestar i članovi grupe „Osvajači“, a solista će biti Zvonko Pantovic Čipi.

Muzika grupe Smak odiše džez rock elementima i u novom simfo-rock ruhu, sa čvrstim heavy rifovima, po kojima su Osvajači poznati, oživljava stare hitove grupe Smak na jedinstven način. Poseban ugođaj publika može očekivati u potpuno novim aranžmanima i visokim tenorskim deonicama po kojima je poznat frontmen Osvajača. Pored hitova Smaka, Osvajaci za kraj izvode par svojih hitova u sinergiji sa simfonijskim orkestrom.

Nakon toga, od 22.30h će nastupiti Dejan Petrović i trubači, koji je širom sveta poznat po nesvakidašnjim aranžmanima pop i rok hitova koje izvodi sa svojim Big Bandom, a čast da zatovore Cloud festivalsku platformu imaće DJ Maus i Lapac koji će Ušće pretvoriti u najveću diskoteku na otvorenom uz rock hitove osamdesetih.

Kao i za sve druge festivale u okviru Cloud platforme, ulaz i na ove koncerte će biti besplatan, a ulazak na VIP tribine će takođe biti slobodan dok se ne popuni kapacitet.

Nova festivalska platforma CLOUD Festivals je po prvi put objedinila više festivala, koji se održavaju na Ušću tokom druge polovine avgusta, i tako stvorila novi, jedinstveni koncept, a organizaciju i produkciju podigla na najviši nivo. U to se uverilo više od 810.000 ljudi koji su posetili Belgrade Beer Fest i Music Week tokom osam dana u prethodne dve nedelje festivala.

Cloud closing day 31.08.
Cloud closing day 31.08.
Cloud closing day 31.08.


    Cloud Festivals
    © 2019 SKY CORPORATION
    Sva prava zadržana.